Меню
Your Cart

Бъбреци и Пикучен мехур

Инфекциите на бъбреците и пикочния мехур са много често срещани проблеми, най-вече при жените. Симптомите, които се наблюдават са често уриниране, както и парене. Може да има и болки в долната чат на корема, както и кървава или по мътна урина. Тази инфекция може да се разпространи и в бъбреците, като там болките вече са много силни, те стигат до гърба, появява се втрисане, гадене и висока температура, дори и диария.

Бъбрекът е орган в тялото, който има способността да филтрира кръвта и да отделя вредните токсини. Той е част от отделителната система. Проблемите могат да бъдат причинени от различни фактори. Все известен е проблема свързан с цистита. Други срещани заболявания и проблеми с отделителната система са: камъни в бъбреците, подагра, бъбречна недостатъчност, пиелонефрит и други. Всички тези проблеми се получават в резултат на вашия начин на живот и хранене. За бъбреците има разрешени и неразрешени храни, тъй като това е един доста капризен орган.

Бъбречната недостатъчност може да се развие бавно или да се появи внезапно. Много е важно да си обърнете внимание навреме, след като усетите първите симптоми. Някои от симптомите, които може да следите са: загуба на апетит, отслабване, гадене, често посещаване на тоалетна, гадене и повръщане. 

Best Agaricus Blazei 40% 400 mg 90 veggie caps Best Agaricus Blazei 40% 400 mg 90 veggie caps
Ново Топ продукт -5 %
Best Agaricus Blazei 40% 400 mg 90 veggie caps Притежава противораково действие  Подсилва имунитета Действа благотворно при чернодробни заболявания Подпомага пикочно-половата система За детоксикация на организма Подобрява състоянието на микрофлората на червата след химиотерапия Използв..
66.41 лв. 69.90 лв.
Без данък:66.41 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)