Категории

Ангина

Ангина

Ангината е заболяване на сливиците, което се придружава с уголемяване на лимфните възли и възпаления. То може да бъде бактериално или вирусно.

Наблюдават се симптоми, които се изразяват в остри болки в долната част на гърлото. Сливиците се подуват, зачервяват, а в следствие на това се появяват главоболие, температура и слабост. Когато има полипи от гной по сливите говорим за гнойна ангина.

Това не е простудно заболяване. Ангината може да се наблюдава по всяко време от годината. Когато причината е бактериална инфекция, тя може да се излекува с антибиотик, но ако е от вирусна инфекция – не помагат. Хубаво е когато сте болни от ангина да нямате достъп до други хора, тъй като това заболяване е заразно. Други симптоми, които се наблюдават са: болки в ушите, кашлица, трудно преглъщане, треска и др.

Има няколко вида ангина: хронична, остра и подостра. Хора страдащи от ангина са изложени на по-голям риск от сърдечен удар. Затова в тази категория ние се стремим да покажем най-добрите продукти, разработени специално за този проблем. Някои са: Омега 3 (рибено масло), Коензим Q10 и други. 

Покажи:
Сортировка:
Best Lumbrokinase 20 mg 60 capsules Lumbrokinase 20 mg 60 capsules е хранителна добавка, на разум..
141.40 лв.
CoQ10 with BioPerine 100 mg 120 veggie caps Използва се за подобряване на храносмилането Заб..
59.90 лв.
Според 1 оценки.