Меню
Your Cart

High Potency Bromelain 3000 GDU 500 mg 90 Veggie Capsules

High Potency Bromelain 3000 GDU 500 mg 90 Veggie Capsules
High Potency Bromelain 3000 GDU 500 mg 90 Veggie CapsulesПоддържа ставните функции Подпомага сърдечните функции Подпомага усвояването на пр..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Best Bromelain 3000 GDU 500mg 90 Capsules
  • Код: DRB-00215
79.90 лв.
Без данък: 79.90 лв.

Свърани новини и статии

High Potency Bromelain 3000 GDU 500 mg 90 Veggie Capsules

  • Поддържа ставните функции
  • Подпомага сърдечните функции
  • Подпомага усвояването на протеините
  • Помага за по-бързото оздравяване
  • Притежава силен противовъзпалителен ефект
  • Best 3000 GDU Bromelain 90 капсули от Doctor's Best на супер цена е естествен ензим

Бромелаин е биоактивен природен ензим. Той има добро протеолитично действие. Помага за разграждане на протеините в организма. Best 3000 GDU Bromelain е най-силната форма на ензима, който се среща се на пазара. Има благоприятно действие върху храносмилателната система и поддържа реакциите в тялото. Преди хиляди години хората са използвали ананаса при възпаления и други храносмилателни проблеми. Подобно на серапептазата и Бромелаинът е ензим, разграждащ протеините в тялото. Той има много полезни свойства върху него.
 
Best 3000 GDU Bromelain съдържа суров екстракт от Ананас. Това е растение, съдържащо важни растителни ензими. Doctor's Best разработва този уникален продукт на капсули, който подсилва имунната система и се грижи за здравето на ставите, и подобрява кръвообращението.

Как действа бромелаин?

Като хранителна добавка Best Bromelain капсули се използва за повишаване на белите кръвни телца и имунната система. Best 3000 GDU Bromelain 90 капсули от Doctor's Best на изгодна цена е ензим от растителен произход, който има добро обезболяващо свойство и помага при спортни травми. Може да се използва за по-лесно възстановяване след спортни травми и синузит. Бромелаинът се отличава от другите ензими, с това че катализира смилането и разграждането на белтъците. Има благоприятно действие върху храносмилането. Възпрепятства запушването на кръвносните съдове. Действа в алкална и киселинна среда за разлика от трипсиногена, пепсиногена, и химотрипсиногените. 

Понижава времето за възстановяване от мускулна тресна или друг мускулен дискомфорт. Best Bromelain 90 капсули помага при язви, гастрит, автоимунни заболявания и хемороиди. Може да се използва при менструални болки и артрит. Използва се за разреждане на кръвта и препятства нейното съсирване. Ензимът може да забави процесите на стареене, както и да намали кръвното налягане. Подобрява ритъма на сърцето. Прилага се след направена операция, за по-добро и бързо възстановяване.

Bromelain е общото наименование за групата ензими, от които основния компонент са цистеиновите протеази. Той съдържа още кисела фосфатаза, пероксидаза, органично свързан калций, както и протеазни инхибитори. Способността да смила белтъците го прави изключително желан за всички занимаващи се със спорт. Това е така, защото ускорява храносмилането. Помага при контузи, натъртвания, отоци и разтягания.

Друго положително действие на bromelain е прочистването на кръвоносните съдове от полепналите липопротеини по стените. Това от своя страна облекчава разширените вени и предпазва от появата на нови. 

За какво помага бромелаин?

Увеличава действието на някои антибиотици - повишава съдържанието на антибиотиците в кръвта и урината. Терапия с бромелаин и антибиотици, е по-ефикасна отколкото само с антибиотици при пневмония, синузит, бронхит, тромбофлебит, пиелонефрит и други.
 
Грижи се за храносмилателната система- Намира успешно приложение като храносмилателен ензим след панкреатектомия, в случаи на екзокринна панкреасна недостатъчност. При прием с храна  улеснява храносмилането като разгражда протеините. 

При навяхвания и възпаление на сухожилията – Може да намали отоците и времето за възстановяване. Помага при посиняване, контузиите и облекчава болката след операции. Използва се за понижаване на възпалението при навяхвания, разтягане на сухожилията и други травми.
 
При артрит - Best Bromelain 90 капсули на топ цена притежава мощно противовъзпалително действие и понижава болката. Някои изследвания сочат, че ефекта на бромелаин върху артрита, го поставят редом до силни  нестероидни противовъзпалителни средства като Селебрекс. Оказва положителни резултати и при Карпално-Тунелен синдром. Ензимът регулира отоците върху тъканите, които предизвикват вкочаненост на пръстите.

Понижава съсирването на кръвта - Намалява фибринолитичната активност на кръвната плазма и синтезата на фибрин. Протеин, който участва в съсирването на кръвта.

Помага при синузит – Това е състояние, при което се образуват силни отоци и възпаления в областта на носните канали. Това може да доведе до болка и затруднения в дишането. Best Bromelain капсули оказва добри резултати при профилактика на синузит.Успешно се справя със синузита, резултат от инфекция, докато няма никаква ефективност при синузит причинен от алергия. Успява да регулира болката, възпалението и отоците, като също така намаля отделянето на слуз.
 
Антитуморно свойство - Действа като имуномодулатор и произвежда специални клетки с противотуморно действие.
 
Действа добре при инфекции - Успешно неутрализира инфекциите. Освен при прорезни рани и ожулвания, регулира отоците  и засилва възстановяването и при ухапвания от насекоми. Bromelain  понижава симптомите при екзема, ако бъде комбиниран с Кверцетин. Двата агента заедно действа като успокояват зачервяванията по кожата и неутрализират тежките форми на екзема по кожата.

Възможни ли е да има странични ефекти при приема му?

Bromelain не е токсичен, но в редки случаи могат да се наблюдават алергични реакции. Може да предизвика някои странични ефекти като диария и стомашно-чревно неразположение. Ако сте алергични към ананас, пшеница, целина, папаин, моркови, копър, кипарис или пчелен прашец, може да имате алергична реакция и към бромелаин.
Поради свойството на бромелаина да разрежда кръвния поток, приемаът му заедно с други вещества със сходно действие трябва  да бъде единствено под лекарски контрол. Ако имате тези или други алергии най-добре се посъветвайте с вашия личен лекар преди да използвате бромелаин. Bromelain протежава свойството да увеличава усвояемостта на някои групи антибиотици - амоксицилини, тетрациклини и др. Това може да доведе до повишаване на концентрациите им в кръвта, както и да изисква промяна на дозировката им. Ако приемате антибиотици, преди употребата на Bromelain се консултирайте с лекар.
 
Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 2 - 3 пъти дневно на празен стомах или както е указано от лекар.
 
Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 90 дози

СъставСтойност%ПДД
Bromelain ( 3000 храносмилателни единици (GDU)/ грам)500 мг**
Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза ( вегетарианска капсула).

** Daily Value не е установено. 

Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.