Меню
Your Cart

Calcium Bone Maker Complex with MCHCal 180 Capsules

Calcium Bone Maker Complex with MCHCal 180 Capsules
Calcium Bone Maker Complex with MCHCal 180 Capsules | Doctor`s BestПомага за здравето на костите и зъбите Срещу остеопороза Гарантира прави..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Calcium Bone Maker Complex with MCHCal 180 Capsules
 • Код: DRB-00245
52.19 лв.
Без данък: 52.19 лв.

Calcium Bone Maker Complex with MCHCal 180 Capsules | Doctor`s Best

 • Помага за здравето на костите и зъбите
 • Срещу остеопороза
 • Гарантира правилното усвояване на калций
 • Подпомага здравословната функция на сърцето
 • За попълване недостига на Калций
 • Важен е за мускулните съкращения
 • За добра имунна система
 • Calcium Bone Maker Complex 180 capsules от Doctor`s Best е на добра цена

Какво представлява Calcium Bone Maker Complex?

Calcium Bone Maker Complex е съвкупност от минерали и витамини, поддържащи скелетното, мускулното и цялостното здраве. Когато сме свидетели на симптоми като отвличане на вниманието и умора, апатия, безсъние, липса на апетит, загуба на коса и появата на кариес, раздразнителност, чести настинки, това е показателно за липсата на някои минерали и микроелементи. Обикновено тялото си набавя нужните му минерали и витамини чрез определени храни, но не винаги това е достатъчно. Този комплекс представлява широка гама от хранителни вещества, които да осигуряват здравето на костите. Включва калций с витамин D, за ефективно поддържане на костите здрави и биологично активен витамин К2 (като МК-7), за да помогне на управлението на калция в тях. Костите са жива тъкан и следователно, изискват адекватно подхранване за да се поддържа доброто им здраве. Тази формула доставя ключови хранителни вещества на костите, в най-биоактивни форми.

Calcium Bone Maker Complex 180 Capsules от Doctor`s Best на супер цена представлява хранителна добавка, която ще осигури едни от най-важните минерали – Калцият. Това е клинично разработена, модерна хранителна добавка за поддържане здравето на костите. Формулата му е оптимизирана за да осигури безопасно и ефективно усвояване на Калция. Добавени са Витамин С, който подпомага образуването на костната матрица, Витамин D и К имащи решаващо значение за калцификацията на матрицата, заедно с магнезий, калий, цинк, мед, манган, бор.

Как действа Calcium Bone Maker Complex?

Calcium Bone Maker Complex 180 капсули от Doctor`s Best напълно ще попълни нуждите на тялото от несъмнено важния минерал Калций. Едва ли има човек, който да не знае за ролята на Калция (Ca) в организма и за това, че той е основният строител на костната тъкан. Най-важната стойност на минерала е неговото участие във формирането на костната тъкан: от скелета до зъбите. В допълнение, той въздейства в почти всички важни физиологични процеси, като например в нервната и невромускулната проводимост, в регулирането синтеза на хормони и ензими. Също така в процесите на кръвосъсирването и нормализиране на съдовия тонус, което се отразява върху нивото на кръвното налягане и до голяма степен определя функционалното състояние на имунната система. Калцият се отразява на висшата умствена дейност - допринася за формирането на краткосрочната памет, която е много важна при обучението. Процесът на отлагане на Калция може да се осъществи само когато костната матрица е на мястото си за да го „приеме”. Структурата на костната матрица представлява предимно големи влакнести колагенови молекули, премесени с по-малки количества от протеини и гликозаминогликани (протеин-въглехидратни комплекси). 

Добавката Calcium Bone Maker Complex capsules от Doctor`s Best доставя много хранителни запаси, съставени от полу-сглобени колагенови мрежи, под формата на преминал процес на екстрахиране, Микрокристален Хидроксиапатит комплекс. Костният екстракт, включва Колаген и други протеини за костната матрица, заедно с фактори за растежа на костите (малки протеини, които повишават растежа и подновяването на костите), висока бионаличност на Калций и други минерални строителни елементи на костната матрица. 

За нейното изграждане са нужни и Цинк, Мед, Манган, Бор. Формулата на продукта също така предоставя допълнителни, щедри дневни количества минерали, участващи в нейното изграждане. Цинкът се изисква за превеждането ("прочитане") на ДНК до РНК, и за превеждане на РНК в нови костни протеини. Медта е съществен кофактор за ензима, който помага на напречните връзки колаген за формоване на матрицата. Манган се изисква от ензими, които синтезират матрични гликопротеини. Комбинацията от калций с цинк, мед и манган старателно засилва здравето на костите.

Борът може да стимулира растежа на костите с протеини, които поддържат костната минерализация. Добавянето на Калий, е показало намаляване на загубата му чрез урината и насърчаване на костната минерална плътност. Оползотворяването на Калция изисква витамин D. Без наличие на достатъчно витамин D в кръвта, не може да се подобри здравето на костите. Витамин D3 създаден в кожата се превръща в циркулиращ хормон, който широко контролира използването на Калций. Достатъчното му количество подобрява абсорбцията на калций. Клиничните изпитвания са установили солидна връзка между повишените нива в кръвта на витамин Д и поддържане на здрава костна структура. По-високи нива витамин D също помага за запазването на мускулния тонус. Затова Calcium Bone Maker Complex на достъпна цена доставя щедро количество с всяка доза - 1800 IU Холекалциферол (витамин D3), най-биологично активен витамин D. Магнезий - метаболитен партньор на Калция. Той е от съществено значение за енергията на клетките, за да се синтезират протеини за растеж и подновяване на тъканите, както и за много други важни функции. Магнезият е много тясно свързан с метаболизма на Калций. Витамин К, е от съществено значение пък за подходящото му разпределяне в тъканите. Този витамин помага той да се отляга само там, където трябва - кости и други твърди тъкани. Формата К2 е значително по-активни и доставя MK-7 (менахинон-7), много добре се абсорбира. Calcium Complex 180 капсули от Doctor`s Best доставя хранителни вещества доказано ефективни и безопасни за поддържане на костите в добро здраве.

Още ползи от приема на Calcium Bone Maker Complex:

•    Подпомага секрецията на жлезите
•    Необходим за съсирване на кръвта
•    Нормализира сърдечния тонус
•    Влияе върху производството на енергия
•    Намалява нивото на лошия холестерол
•    Calcium Bone Maker Complex 180 капсули от Doctor`s Best на топ цена предоставя доказано ефективни хранителни вещества
•    Предотвратява чупливостта на костите
•    Важен за синтеза на хормони и ензими
•    Регулира кръвното налягане

Препоръчителен прием: Приемайте по 6 капсули на ден на няколко пъти през деня след прием на храна.

Дозировка: 6 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (6 капсули)Стойност%ПДД
Калий99 мг3%
Витамин Ц250 мг417%
Калций600 мг60%
Витамин Д1800 МЕ450%
Витамин К80 мкг99%
Магнезий300 мг75%
Цинк12 мг80%
Мед1200 мкг60%
Манган2 мг100%
Микрокристален хидроксиапатит2727 мг**
Бор4 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово брашно, магнезиев стеарат, желатин.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.