Меню
Your Cart

Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie Capsules

Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie Capsules
Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie Capsules
Ново 2 - 3 Дни
Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie Capsules
Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie Capsules
Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie Capsules
Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie CapsulesПатентован магнезиев L-треонатДопринася за намаляване на уморатаНасърчава енергийния метаболизъмП..
  • Наличност: 2 - 3 Дни
  • Модел: Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie Capsules
  • Код: DRB-00283
105.00 лв.
Без данък: 105.00 лв.

Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie Caps от Doctor's Best на топ цена е най-подходящият магнезий, който ще осигури здраве на нервната система и мозъка. Brain Magnesium with Magtein 50 mg 90 Veggie Capsules

  • Патентован магнезиев L-треонат
  • Допринася за намаляване на умората
  • Насърчава енергийния метаболизъм
  • Подпомага нормалното функциониране на нервната система
  • Магнезият допринася за мозъчните функции, участващи в способността за учене
  • Магнезият помага за поддържането на здрави кости
  • Brain Magnesium with Magtein 50 мг 90 веге капсули на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Brain Magnesium with Magtein?

Brain Magnesium with Magtein 50 мг 90 веге капсули на супер цена от Doctor's Best е уникална форма на магнезиева сол на L-треонова киселина. Magnesium L-Threonate (Magtein®) е ноотропен, подходящо наречен Brain Magnesium. Допринася за мозъчните функции, участващи в способността за учене.

Патентована формула Magtein®

Magtein®, или Magnesium L-Threonate, е революционен продукт, резултат от 10 години внимателно проучване на това, което движи когнитивните функции, от учени от известния Масачузетски технологичен институт (MIT), включително лауреат на Нобелова награда. 

Магнезиевият L-треонат се абсорбира добре от мозъка и следователно е уникална форма на магнезий със специфичен за мозъка ефект. Magtein® е патентован магнезий и GRAS сертифициран. GRAS означава общопризнат като безопасен; сертификатът се присъжда от Американската администрация по храните и лекарствата (FDA).

Как действа Brain Magnesium with Magtein на капсули? 

Европейската организация за безопасност на храните (EFSA) признава широкото значение на магнезия за нашето здраве. Brain Magnesium with Magtein 50 мг 90 веге капсули на невероятна цена от Doctor's Best има положителен ефект върху нервната система, благоприятства паметта, концентрацията, както и резултатите от обучението. Играе роля за поддържане на здрави и еластични мускули и здрави кости. 

Магнезият е важен и за сърцето и кръвоносните съдове, за клетъчното делене и за производството на АТФ (енергия). Например, магнезият може да се използва за борба с умората, за повишаване на енергията и за справяне с проблемите със съня. Brain Magnesium with Magtein 50 мг 90 веге капсули на уникална цена от Doctor's Best играе решаваща роля в над 300 телесни биохимични реакции. Магнезият е основен минерал за всички тъкани и органи, включително мозъка.

Магнезият е четвъртият по количество минерал в организма, след калций, калий и натрий. 60% от количеството магнезий е в костната тъкан и зъбите; 20% в мускулите; 20% в други меки тъкани и черен дроб; и по-малко от 1% в кръвта. 99% от целия магнезий се намира в клетките (вътреклетъчни) или в костната тъкан; останалите 1% седят в извънклетъчното пространство. Така че почти всяка клетка в тялото използва магнезий. Магнезият е предпоставка за множество биохимични процеси в тялото. Подобно на решаващия процес на генериране на АТФ (енергия) в митохондриите на всяка клетка.

Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте 1 капсула сутрин и 2 след обяд с вода и без храна, за предпочитане в разделени дози.

Дозировка: 1 вегетарианска капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Магнезий (от 2085 мг Magtein® Магнезиев L-треонат)150 мг35%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), оризово брашно, магнезиев стеарат (растителен източник).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Да се съхранява на хладно и сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Можете да направите поръчка чрез сайта, на телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.