Меню
Your Cart

Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion with Bifodan 30 Stick Packs Doctor`s Best

Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion with Bifodan 30 Stick Packs Doctor`s Best
Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion with Bifodan 30 Stick Packs Doctor's BestВъзстановява чревната микрофлора Подобрява храносмилателната функци..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
 • Наличност: Не е в наличност
 • Модел: Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion with Bifodan 30 Stick Packs
59.00 лв.
Без данък: 59.00 лв.

Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion with Bifodan 30 Stick Packs Doctor's Best

 • Възстановява чревната микрофлора
 • Подобрява храносмилателната функция
 • Заздравява лигавицата на червата
 • Затруднява съществуването на патогенни микроорганизми
 • Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion with Bifodan 30 Stick Packs от Doctor's Best на добра цена е за здрава имунна система

Какво знаем за пробиотиците?

Пробиотици наричаме съвкупността от специфични микроорганизми, много полезни и просто незаменим за здравето ни. Полезните бактерии се намират в храносмилателния тракт на човека още от раждането му. През целият му живот, те защитават организма от патогени. Помагат за смилането на храната и регулират чревната микробиоценоза. Интересно е да се знае, че 2-3 кг от телесното тегло на здравият възрастен човек са „жителите” на червата му – микроорганизмите. При хранене с неподходящи храни, заседнал начин на живот, стрес много често се налага изкуствена подкрепа за „обитателите” на червата. Именно затова са измислени пре- и пробиотиците. Те съдържат микроорганизми, намиращи се сред полезните бактерии на червата (симбиотични бактерии), както и техните метаболитни продукти. По-голямата част от тях, са представигели на семействата Lactobacillus и Bifidobacterium, като все по-често се използват и спорообразуващи бактерии, особено от рода Bacillus. Пре- и пробиотиците се използват широко за възстановяване и поддържане здравето на организма. 

Хранителната добавка Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion with Bifodan 30 Stick Packs на достъпна цена от Doctor's Best съдържа два щама на полезните бактерии от Bifodan, които допринасят за намаляване броя и продължителността на инфекциите при горните дихателни пътища и стомашно-чревният тракт. Клиничните проучвания показват, че тези пробиотични щамове - Lactobacillus rhamnosus GG и Bifidobacterium ллктис BL-04, подпомага развитието на здрава имунна система.

Как действа Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion with Bifodan?

Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion with Bifodan 30 Stick Packs от Doctor's Best поддържа баланса, между „добрите” и „лошите” бактерии на чревната микрофлора, който е невероятно важен за нашето тяло. Предоставя полезни бактерии, помагащи за възстановяването на този баланс, с което се укрепва здравето. Защитава организма от инфекции, резултат от действието на неприятелски бактерии или вируси. Има оздравяващо действие при остри инфекции на червата, тъй като възстановява чревната лигавица. 

Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion сашета помага ефективно в случаите на диария, резултат от лечение с антибиотици. Ежедневието ни е свързано с често излагане на емоционален и физически стрес, контакт с голямото количество замърсители и химикали от заобикалящата ни среда. Все по-голямата е и употреба на антибиотични средства, храненето с нездравословни продукти и това води до нарушаване баланса на бактериите в човешкото тяло. В следствие от това се появяват заболявания, свързани със занижената имунна защита и неправилна обмяна на веществата. Fast Melt Immune Probiotic пакетчета на прах действа много добре при чревни инфекции и вирусни заболявания. Попадайки в червата се бори с вредните (патогенни) микроби, променя рН средата към киселинна, а патогенните причинители умират в такива условия. Помага за решаване проблемите с храносмилането. Пробиотиците спрат процесите на ферментация и гниене в червата, участват в храносмилането. Абсорбират в повърхността си газовете, като по този начин намаляват подуването на корема и подобряват храносмилателният процес. Също така  имат детоксикиращ ефект, тъй като повърхността им абсорбира токсини, "шлака" и дори вируси и ги елиминира от съдържанието на червата. Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion with Bifodan 30 Stick Packs от Doctor's Best е на страхотна цена и увеличава силата на имунната защита. Попадайки сред микрофлората на червата има мощно имуномодулиращо действие. Засилва защитата срещу различни заболявания: простуди, херпес, и дори рак. Чревната микрофлора развива специфични молекули, които помагат на разделението и диференциацията на регулаторни Т-клетки (регулаторните Т-клетки играят важна роля в контрола на възпаление и автоимунитет). Установено е, че дисбалансът между приятелските и откровено патогенни бактерии, води до рязко увеличаване на броя на имунните клетки, отговорни за възпалителната реакция. Благоприятното въздействие върху структурата и функцията на чревната микрофлора, съответства на секрецията на фактори, регулиращи много възпалителни и метаболитни пътища. 

Това е ефективен начин за увеличаване на продължителността на живот и подобряване на човешкото здраве. Fast Melt Immune Probiotic е направен във вид на пакетчета прах, които лесно се употребяват, дори и при пътуване. Разтваря се бързо върху езика, без вода. Само едно пакетче, с чудесен вкус осигурява дневната доза от 2 милиарда Bifidobacterium ллктис BL-04 и 1 милиарда Lactobacillus GG.

Допълнителни ползи от Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion with Bifodan:

 • Помага за предотвратяването на инфекции
 • Противоалергично действие
 • Антиканцерогенно действие
 • Fast Melt Immune Probiotic 3 Billion with Bifodan 30 Stick Packs от Doctor's Best затруднява развитието на болестотворни микроорганизми
 • Лесен за употреба, дори по време на път
 • Доставя 3 милиарда пробиотични щамове

Препоръчителен прием: Приемайте 1 пакетче прах дневно, изсипано директно в устата.

Дозировка: 1 пакетче прах
Дози в опаковка: 30

Състав в дозаСтойност%ПДД
Probiotic bacterial strains 3 billion CFU †
Lactobacillus rhamnosus GG: 1 billion CFU †
Bifidobacterium lactis - BL-04 2 billion CFU †

†Дневните дози са базирани на 2000 калории. 
**Daily Value не е установено. 

Други съставки: 

Боровинки: Еритритол, ксилитол, естествен аромат боровинки, моно - и диглицериди на мастни киселини, магнезиев оксид, лимонена киселина, натриева карбоксиметилцелулоза, силициев диоксид.

Ягода: Еритритол ксилитол, моно- и диглицериди на мастни киселини, магнезиев оксид, естествен аромат на ягода, лимонена киселина, морски аромат на малина, натриев карбоксиметилцелулоза, силициев диоксид.

Не съдържа: ГМО, пшеница, глутен, соя, захар, мляко, ядки, миди, мая, изкуствени оцветители и изкуствени аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Може да направите поръчка чрез сайта, телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.