Меню
Your Cart

Омега 3-6-9

Омега 3-6-9 мастни киселини поддържат здравето на човека. Тялото неможе да произвежда тези мастни киселини и затова ние ги приемаме чрез добавки или чрез някои храни. Те подобряват функциите на мозъка, сърцето и се грижат за нервната система. Омега 3 мастните киселини могат още да поддържат здравето на вашите кости и стави, както и да нормализират функциите на храносмилателната система.

Незаменините омега 3 6 9 киселини са важни при производството на клетъчни компоненти и някои хормони. При недостиг обаче може да се стигне до различни разтройства в организма, като завишени нива на холестерол, намалени нива на адреналина, тестостерона и други. Те мастни киселини са много важни за поддържане на цялостното ни здраве.

Тук може да разгледате някой невероятни продукти.

Best DHA 500 from Calamari 500 mg 60 softgels Best DHA 500 from Calamari 500 mg 60 softgels
Ново
Best DHA 500 from Calamari 500 mg 60 softgelsДейства благоприятно на мозъка За по-добра концентрация Може да предотврати някои сърдечни болести Увеличава паметта Поддържа ставите и костите здрави Best DHА капсули съдържа калмари и oмeга-3 Необходим за здравето за кръвоносните съдове ..
59.30 лв.
Без данък:59.30 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)