Меню
Your Cart

Ревматизъм

Ревматизмът е болестно състояние на ставите и на съединителната тъкан. Това заболяване може да се появи след прекарана инфекция, която е причинена от стрептококови бактерии. Представлява възпаление на подкожната тъкан, на ставите, централната нервна система и сърцето. Симптомите, които се наблюдават са умора, болки и изтощение. Проявява се както в ранна, така и в по-късна възраст. Заболяването обхваща около 2 % от хората. Може да започне остро, освен това се наблюдават и периоди на изостряне.  

Има различни форми на ревматизъм:

-Кожна и мозъчна, като се засяга централната нервна система

-Ставна, сърдечна и смесена.

Причините за появата на ревматизъм и неговото развитие е засилена чувствителност на организма към стрептококите. 

Curcumin Phytosome Meriva 500 mg 60 veggie caps Curcumin Phytosome Meriva 500 mg 60 veggie caps
Ново -5 %
Curcumin Phytosome Meriva 500 mg 60 veggie caps Забавя стареенето Мощен антиоксидант Подсилва имунитета Подобрява умствените способности Подпомага концентрацията и паметта Curcumin Phytosome Meriva 500 мг 60/180 veggie caps на топ цена от Doctor's Best поддържа сърдечното здра..
51.30 лв. 54.00 лв.
Без данък:51.30 лв.
Ultra Cordyceps 60 veggie caps Ultra Cordyceps 60 veggie caps
-5 %
Ultra Cordyceps 60 veggie caps Ultra Cordyceps се грижи за кръвоносната система Подсилва имунната система Нормализира функциите на черния дроб Придава енергия Подобрява издръжливостта Вегетариански продукт Притежава мощни антиоксидантни свойства Подобрява функциите на белия дроб и помага п..
38.95 лв. 41.00 лв.
Без данък:38.95 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)