Категории

Артроза

Артроза

Артрозата известна още като дегеративна ставна болест или остеоартроза е заболяване на ставите. Остеоартрозата е вид артрит. Заболяването се характеризира с ограничаване на движението на ставите, както и неприятните болки. Болките и триенето могат да причинят „износване“ на ставите. Наднорменото тегло изключително много натоварва ставите и това може да причини артроза. Хрущялите са важни за ставите и те допринасят за защитата им. Без този хрущял, ставите започват да се трият една в друга и това води до деформации, възпаления и силни болки.

Измененията в ставите, вследствие на артрозата, настъпват вследствие на студ, постоянно излагане на влага, както и от чести претоварвания. Признаците, които се наблюдават са: деформиране на пръстите и подуване. Здравословният начин на живот може да помогне за понижаване на възпалението, както и да допринесе за отслабването.

Някои от хранителните добавки, които предлагаме в тази категория, като Curcuma, Sam-E, MSM, Glucosamine, Омега 3 мастни киселини и други, допринасят за правилната функция на ставите. 

Покажи:
Сортировка:
Best MSM 1500 mg 120 tablets Doctor`s Best Използва се при различни възпаления Подсилва имун..
30.90 лв.
Според 3 оценки.
Calcium Bone Maker Complex 180 Capsules I Doctor`s Best Помага за здравето на костите и зъбите..
59.30 лв.
Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate 60 caps Съдържа био-клетъчен колаген Грижи за ..
49.90 лв.
Celadrin 500 mg 90 capsules За здрави кости и стави Подобрява ставната мобилност За по-лес..
59.90 лв.