Меню
Your Cart

Подагра

Подаграта е заболяване, характеризиращо се с повтарящи се пристъпи на остър възпалителен артрит – зачервена, болезнена, пламтяща възпалена става. Това се случва когато се натрупа пикочна киселина в ставите. Натрупването на кристали се дължи на хиперурицемията. Пикочната киселина започва да кристализира и те се отлагат в ставите, сухожилията и околните тъкани. Подаграта е много болезнено заболяване, което в най-често засяга само една става и най-вече палеца на крака.

Може да се наложи лечение с нестероидни  противовъзпалителни средства, стероиди или колхицин. Това може да облекчи симптомите. След като пристъпите отшумят, нивата на пикочната киселина намаляват чрез промяна в начина на живот.

Подаграта е била известна като „болестта на кралете“ или „болестта на богатите“. 

Celadrin Complex with Glucosamine 90 tablets Celadrin Complex with Glucosamine 90 tablets
-5 % Не е в наличност
Celadrin Complex with Glucosamine 90 tablets В подкрепа на ставите За повече еластичност Понижава болките Предпазва от износване Celadrin Complex with Glucosamine 90 таблетки на топ цена не е подходящ за вегетарианци Какво знаем за Celadrin Complex с Glucosamine? Celadrin Complex with Gluc..
66.41 лв. 69.90 лв.
Без данък:66.41 лв.
EPICOR 500 mg 60 veggie caps EPICOR 500 mg 60 veggie caps
Ново -5 %
EPICOR 500 mg 60 veggie caps Възпира развитието на подагра Увеличава апетита Помага при неврит Намалява холестерола Помага за нормалната обмяна на веществата Действа добре при стрес Подсилва имунната система EPICOR 500 mg 60 veggie caps​ е на изгодна цена от Doctor's Best К..
71.25 лв. 75.00 лв.
Без данък:71.25 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)