Меню
Your Cart

Фибромиалгия

Фибромиалгията заболяване най-често наблюдавано при жените. То се изразява в хронична болна по тялото. Наподобява на артрита. Оплакванията са широко разпространени и те включват ставни и мускулни болки, както и хронична умора.

Това състояние може да предразположи организма към депресия и социално изолиране. Той направо може да срине всички физическите и психическите сили, значително засяга  работоспособността. Други наблюдавани симптоми са тревожност, депресия, умора и нарастваща болка. Нещо доста специфично за това заболяване е усещането на болката във всички части на тялото. Тя е болезнена при натиск на определени точки – тазовите и раменните стави. Може да се наблюдават и нарушения в съня и настроението. Много добра хранителна добавка, която подобрява това състояние е SAM-e

SAM-e 400 mg 30 enteric coated tablets SAM-e 400 mg 30 enteric coated tablets
-5 %
SAM-e 400 mg 30 enteric coated tablets Грижи се за здравето на черния дроб Помага при хронична умора Помага за детоксикацията на тялото Използва се при депресия Подходяща добавка за вегетарианци SAM-e 400 mg 30 enteric coated tablets помага при стрес Без странични ефекти Какво представляв..
66.41 лв. 69.90 лв.
Без данък:66.41 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)