Категории

Алкохолизъм

Алкохолизъм

Алкохолизмът е изключително неприятно заболяване, при което човек се намира в психическа и физическа зависимост от прием на алкохол. Това може да доведе до нарушения в психиката на човек. Освен това води до проблеми във функциите на организма, нарушена обмяна на веществата, както и увреждане на някои органи. Зависимостта от прием на алкохол става бавно. При мъжете зависимостта възниква след 10-тата или 15-тата година след прием, при младите хора и жените обаче е доста по-бързо.

Наблюдават се мисловни, както и различни поведенчески и телесни разстройства. Основните характеристики на заболяването са: промяна в поведението, загуба на тегло, увреждания по тялото, нарушения във нормалното общуване, както и проблеми в работна среда и семейство. Може да се наблюдават различни признаци при алкохолната зависимост. Някои са:

-силно желание за прием на спиртни напитки

-абстиненция

-прием на голямо количество алкохол, с цел да се постигне по добър ефект

Направени са много изследвания, които показват, че зависимостта се наблюдава около 4 пъти повече при лица, на които родителите са алкохолици. В тази категория проблеми ние ви предлагаме и някои продукти, като Sam-E, Магарешки бодил (бял трън), които подобряват тези състояния.
 

Покажи:
Сортировка:
Euromed Milk Thistle 150 mg120 veggie caps Мощен антиоксидант За повече енергия и сила По..
69.00 лв.
SAM-e 400 mg 30 enteric coated tablets Грижи се за здравето на черния дроб Помага при хронич..
69.90 лв.
Според 1 оценки.