Меню
Your Cart

Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg 60 veggie caps

Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg 60 veggie caps
Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg 60 veggie capsR-Липоевата киселина помага за детоксикация на тялото Притежава силни антиоксидантни свойства ..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Best Stabilized R-Lipoic Acid 100mg 60caps
 • Код: DRB-00123
66.00 лв.
Без данък: 66.00 лв.

Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg 60 veggie caps

 • R-Липоевата киселина помага за детоксикация на тялото
 • Притежава силни антиоксидантни свойства
 • Спомага при чернодробни проблеми
 • Помага при деменция и атеросклероза
 • Използва се против стареене на клетките
 • Подобрява сърдечната функция
 • Като хранителна добавка R-Lipoic acid veggie caps е на супер цена от Doctor's Best

Best Stabilized R-Lipoic Acid от Doctor's Best подобрява зрението и действа подмладяващоКакво знаем за Best Stabilized R-Lipoic Acid?

R-Lipoic Acid е десен изомен на Алфа-липоева киселина. Откритията на тази киселина са направени през 1948 година от дрождите на черния дроб на говедата. Нейното синтезиране е започнало през 1952 година. След това започват да се правят различни проучвания и изследвания, които показвали че Алфа липоевата киселина може да намали нивото на кръвната захар. Има положително влияние и върху заболявания на черния дроб.

Best Stabilized R-Lipoic Acid 100 мг 60 капсули от Doctor's Best е хранителна добавка на добра цена, която придава енергия и защитава мозъчните фунцкии. През последните години лекарите започват доста сериозно да обръщат внимание на Липоевата киселина и това е така, защото точно това вещество може да възпре уврежданията на ДНК. Тези увреждания са признати за причина, за стареенето на клетките и угасването на техните функции. Днес учените химици произвеждат два „огледални“ варианта – Р (десен изомер) и С (ляв изомер). В състава им има няколко различия. Тялото на човек практически и ефективно усвоява само Р-разновидността на липоевата киселина. 

Как действа Р-липоева киселина на капсули?

Best Stabilized R-Lipoic Acid на капсули от Doctor`s Best подобрява дихателните фунцкии, може да помогне за отслабването, както и действа благоприятно при различни хронични заболявания. Помага при отравяния, поддържа здравето на черния дроб .

R-Lipoic Acid 100 мг 60 veggie caps на топ цена помага при болести на нервната система, диабет, алкохолизъм и интоксикации. Използва се за облекчаване на онкологични заболявания. Влияе добре при хроничен хепатит, панкреатит. Може да се използва и при вирусен хепатит с развитие на жълтеница. Помага при  чернодробна цироза, коронарна атеросклероза, мастна чернодробна дистрофия, дислипидемия и други. Има способността да  разгражда отпадъчните продукти на аминокиселините. Усвоява хранителните вещества, придава енергия и има важно значение за дейността на митохондриите. 

Best Stabilized R-Lipoic Acid на невероятна цена помага при деменрия и има антиатеросклеротично влияниеBest Stabilized R-Lipoic Acid от Doctor's Best на има силно антиоксидантно свойство и деактивира голямото количество свободни радикали. Повишава ефективността на други антиоксиданти като витамин С и Е.

Възпрепятства затлъстяването на черния и елиминира токсините от организма Регулира въглехидратния и липидния обмен. Понижава изразходването на глутатион, освен това може да неутрализира вредните и опасни активни форми на кислород. Може да свързва токсичните метали в тялото, което води ди понижаване на производството на свободни радикали. Р-АЛА капсули подобрява обмяната на белтъчините, мазнините, което помага при цироза. Има детоксикиращ ефект, потиска симптомите при лъчева болест и подобрява показателите на кръвта. Използва се и при радиоактивно облъчване. Може да се използва за усвояването на глюкозата от клетките.

Best Stabilized R-Lipoic Acid veggie caps от Doctor's Best е добавка, която подобрява скоростта на активиране на периферните нервни влакна и понижава уврежданията не само на тях, а и на нервните влакна на главния мозък. Помага при болест на Алцхаймер, грижи се за здравето на очите, като помага при глаукома и катаракта. Помага при синдром на карпалния тунел, отравяне с гъби Мухоморки. Може да забави влошаването на мисловната дейност при различни видове деменция. Понижава налягането в артериите при сърдечна недостатъчност.

Използва се за повишаване на броя на белите кръвни телца при заразени с вируса на ХИВ. Действа благоприятно при мигрена. Понижава болката при натоварвания на хора със запушване на артериите.Допринася за подобряване качеството на съня при хора, които страдат от безсъние.

Още ползи при прием на Best Stabilized R-Lipoic Acid:

 • Защитава клетките от нанасяне на вреди
 • Нормализира нивото на кръвната захар
 • При затлъстяване на черния дроб
 • R-Lipoic acid капсули от Doctor's Best на невероятна цена има болкоуспокояващо действие
 • При заболявания на органите на зрението
 • Помага за образуването на естествена енергия в тялото
 • Нормализира дейността на мозъка

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 2 капсули дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в доза Стойност%ПДД
Д-биотин150 мкг50%
Р-липоева киселина100 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза, ориз на прах, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат (растителен източник), силициев диоксид.

Не съдържа глутен и ГМО продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Може да направите поръчка чрез сайта, телефон 0887 077 988 или като я изпратите по е-мейл.